top of page
Personal Branding Shoot - Tess to Sustai

Hi Tess!

'Wie is die blondine achter die schelle uh... zwoele stem?'​ I'm glad you asked! Om je een uitgebreide zoektocht te besparen komt er nu een kleine introductie van dit speciale sneeuwvlokje jouw kant op. 

Vers van de Veluwe

Geboren en getogen op dit mooie stukje Nederland. Als een schattig klein meisje was ik bezeten met paarden en altijd in de bossen te vinden. Minus een paar paarden-schriftjes is daar eigenlijk niet veel aan veranderd sindsdien! Met mijn eigen paard kan je mij meerdere keren in de week op de prachtige heide of in de bossen vinden. Puur genieten!

De wereld rond  #magikweer

The itch that needs continuous scratching: TRAVEL! Vooral toen ik mijn carrière bij Booking.com begon ging er een wereld voor mij open. En wow, wat een wereld! Al die verschillende culturen, het lokale eten, die bijzondere steden, mooie talen, de landschappen; what's not to love? Het liefst ben ik non-stop onderweg. Van kleine citytrips in Europa tot grote reizen in Zuid-Amerika,  en van snowboarden in Oostenrijk tot duiken bij Lombok. YES PLEASE!

Zit eens stil​ joh!

Donders wat is het leuk om dingen te ondernemen. Tot lichte frustratie van manlief is een dag Netflix bingewatchen niet aan mij besteed. Ik kan onwijs enthousiast worden van nieuwe dingen proberen en doe dat dan ook maar al te graag. Zo schilder ik sinds kort samen Bob Ross, leer ik Spaans, en ben ik begonnen met kite surf lessen. 

Obsessie voor koffie, good food, en vino 

Alleen of ik er verstand van heb is een ander verhaal. Ken je van die walgelijke 'white chicks' met hun veel te specifieke koffie bestelling? Ugh. That's me! :-)  Een double cortado met havermelk graag. Jammer genoeg is dat niet op de Veluwe te vinden, dus stap ik regelmatig in de trein op jacht naar een leuk koffietentje of een geweldige wijnbar. Ook is mijn maag mij zeer dankbaar, want door de jaren heen heb ik mijzelf omgedoopt van pasta-pesto student tot foodie met heerlijke (al zeg ik het zelf), gezond eten.
  

Met een hoop Engels tussendoor

Sorry, not sorry. Ik geef F.R.I.E.N.D.S. de schuld. Ook al snapte ik weinig van de sex grapjes op jonge leeftijd vond ik het op de basisschool al een geweldige serie om te kijken. De 'How you doin' had ik verrassend snel onder de knie. Zo stoer en zo irritant! Dit heeft zich mooi verder ontwikkelt tot mijn prachtige Nederlands-met-een-vleugje-Engels zinnetjes.

A big nope 

Ongeduldig, concentratie van een strontvlieg, vergeet soms de puntjes op de i, en niet zo van dingen afma...

En een bijzondere muziek smaak

Een DJ kan zijn geluk niet op met mijn mixjes: Harry Potter soundtracks, koffie house jazz (volgens YouTube een stijl), Reggaeton. Alleen de echte topper in mijn Spotify lijst: Hardstyle! O yes, elke zomer kan je mij op de festivals Rebirth, Intents, Defqon, en Decibel vinden voor een goed potje knallen. No shame en hup op de schouders.   

Wow, je hebt het tot het einde gehaald. Kudos! 

Heb je na deze mooie verhalen nog vragen of kom je graag in contact voor een samenwerking? Stuur mij een berichtje!

Personal Branding Shoot - Tess to Sustai
bottom of page