top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTess

Challenge #6 - Duurzaam reizen

Mijn grootste passie en duurzame uitdaging: reizen! Zonder twijfel mijn duurzame-achilleshiel. In de extra lange aflevering met Travel Rebel Charlotte ging ik het gesprek aan over vliegschaamte, overtoerisme, en duurzaam de wereld ontdekken. Kan ik mijn reizen verduurzamen of is het echt een verloren zaak...


In 2019, je weet wel toen alle grenzen nog open waren en de wereld one big happy place was, stond ik regelmatig op het vliegveld. In dat jaar alleen al had ik een bezoekje gebracht aan Londen, La Joue Du Loupe, Budapest, Hossegor, Toulouse, New York, Kuala Lumpur, en Bali. Ook in 2020 stonden er al een aantal tripjes op de planning. Stond.


Maak minstens 2 duurzame wissels in je eerst volgende reis.Hoe ging het mij af?

Sjah, momenteel zijn alle grenzen nog (of alweer) gesloten. Dat betekent geen reisje buiten de Nederlandse grenzen. Ik heb al wel veel mooie plannen voor volgend jaar, inclusief veel ideeën over die duurzame wissels. Fingers crossed dat de grenzen snel weer open gaan.


... to be continued...P.s. Ben jij ook jouw reizen aan het verduurzamen? Deel je tips, tricks, suggesties in de comment sectie! Ik word graag nog meer geïnspireerd!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page